SANT ELLER FALSKT.

helt myskodag har de varit annars idag. saknar kajsa så grymt mkt i skolan också. vad finns de mer och säga? sitter här och äter choklad ballerina (är de förresten sant att man får finnar av chocklad? någon snäll människa som har forskat om de och vet säkert?) skickar lyckoönskningar till johansson genom luften också att de ska gå bra för min lilla sötnos på matchen. go for it! justde, underbart väder de är också.
ikväll ska ja faktiskt plugga engelska och matte, va grymt längesen ja pluggade på riktigt. men de sätter också sina spår i skolan ^^

BILDER SÄGER MER ÄN ORD.



LÖRDAG OCH JA LEVER.

idag kan man inte säga att man inte lever iallafall. blev att gå upp tidigt, och om ca 50 minuter hämtar kajsa och anna mig här hemma. eller om vi hämtar anna på vägen, haha, de återstår och se! vi åker till berga iaf och tar tåget till kalmar. kommer bli världens mysigaste dag! kommer hem runt sex och de blir snabbissnabbis dusch då och sen iväg till järnforsen. spenderar natten där också. se fram imot bilder på söndag, eller kanske måndag ^^ ville bara informera er om detta!

SÖTA VÄNNER HÄR.


hihi, söt bild ju? de är såhär vi gör när folk går av bussen. trevligt bemötande ju <3

här fick ja dock bara me sandra och kajsa. ja såg ju inte själv va ja tog på, haha!
och varför får ja en känsla av att kajsa kommer skicka ncc på mig efter dessa bilder?

mitt nästa mål är att få en bra bild på nccskylten och nccbrudarna. imorgon kanske? detta får ni inte missa!

DEN VIGA KVINNAN.


bilden säger mycket om dagen. synd bara att ja inte tog kort på när kajsa och ja gick runt och luktade på skåpen. men vem vet, kanske finns någon annan som har kort på de?..
annars finns de väl inte så mycket nytt och berätta. eller ja funderar på en sak.. imorgon ska ni få följa min dag i bilder, haha. orkar inte förklara nu, ni får se imorgon !

ALLT ÄR MÖJLIGT.



va bara tvungen att bevisa att jag fick rum i mina nya röda resväska! haha och andra bilden då. men elias alla tusen miljoner leksaker på golvet..
skolan har varit bra idag. på bussen hem "lekte" kajsa trög, hon ringde sin egna mobil som låg död i hennes väska, från min mobil. och hon fick svar också, helt otroligt! sen förut när ja kom hem upptäckte ja att ja hade två problem, världens jobbigaste och längsta hicka och huvudvärk på de. va faktiskt längesen ja hade så ont, men de är lite bättre nu!
som sagt de ända ja ville med detta inlägg va att visa bilder, hihi !

23 MARS, MÅNDAG.


(två bilder som ja tog för någon dag sen, solen va olagligt stark inomhus tillochmed, underbart.)
måndagar brukar kännas tunga, ni vet första skoldagen, syslöjd första timmen och blabla, men inte idag! har gått riktigt fort och evpn spenderade ja i största del med min fina vän rosie. eller hon satt och målade och ja gjorde absolut ingentingen mer än att prata. de är faktiskt inte så bra, men som rosie sa precis framför läraren "äsch emelie, hon sätter ändå inte betyg på oss här." haha, de är inte undra på att ja tycker om flickan :D sen nu här hemma har ja nyss gjort teknikläxa till imorgon. hade faktiskt helt helt glömt bort den, men den är gjord nu iaf. ikväll blir de glass med varma bär igen. har ätit de varje kväll i en exakt vecka nu, men de gör faktiskt inget. bara de är gott så spelar de ingen roll. ja behöver ju inte tänka på min kroppsvikt direkt, he-he.

en månad till ja fyller 16, woho !

NU GÅR TIDEN LITE FÖR SNABBT.


oj va läskigt. satt och kollade igenom lite bilder här på datan och sen helt plötsligt kom ja på att tiden går jättefort, vi slutar snart nian. alla ger sig av åt olika håll. tänk alla vännerna som man har fått. kommer sakna vissa så himla sjukt grymt mycket så de finns verkligen inte. som tjejerna på bilden bla. men tänk så mycket roligt som händer innan de tråkiga, som göteborg, avslutningsfesten och allt de. men om man tänker positivt, tre mycket bra år har ja haft i vrum !

DAGENS ABSOLUT ROLIGASTE.

nu ska ni få höra världens roligaste låt. eller ramsa kanske man ska säga. julia och ja kom på den idag i skolan och ja skrattade kan ja lova. så himla klockren! melodin är samma som ramsan "hur många barn får ja när ja blir stor" och så kastar man med stenar ni vet? vi gjorde om den lite;
"hur många barn får ja när ja blir stor? (gör en kort paus.) sju! (gör en kort paus.) alla mina barn ska heta nils. nu ändrar vi melodin och rappar fort, alla mina barn ska ha ackne, alla min barn ska ha ackne!"
hahaha! så grymt kul, ni fattar inte hur kul de va. skulle försöka berätta de här hemma förut men skrattade bara. och om ni inte ser de roliga i de hela nu så får ni komma fram i skolan så kör julia och ja den live on the floor face mot face!


VÅRSOL.



finns bara ett ord och säga för denna skoldagen och de är haha! sen kom johansson hit, och vi drog en sväng ut. jisses va skönt och bara kunna vara sig själv, sitt jobbiga jag, bara re och re med henne och tillslut bara nickar hon. hon är van! men skönt är de verkligen! nu har henki och ja varit och köpt lite bär, så nu blir de glass och varma bär. (så underbart gott!)

LITE RÖTT.


(bilder på johansson och mig.)
igår så blev ja förvånad, väldigt förvånad när ja kollade ut genom fönstret. och precis då va ja tvungen och springa ,skulle till micha. blev lite lustigt. grymt synd och tråkigt. men väl hos micha kollade vi film, åt glass och varma bär och pratade. himla mysigt helt enkelt! och idag har ja haft en underbart slapp dag. närmare bestämt inte gjort någontingen! och imorgon är de skolan, förstår inte hur ja orkar. justde, fick hem biljetter och tider till maj idag. ja längtar !


PERFEKT.

hörde ngt om att micha och ja skulle ha myskväll sen med glass och varma bär. ja gillar de ja hör !


FRIDAY.



finisar




HELG LÄNGTAN.


(josse och sandra.) idag har de varit en skapligt bra dag faktiskt. och skolan imorgon kommer bli mindre bra kan ju lova. har två engelska nationella prov, engelska mitt sämsta ämne. hur ska detta gå? down. på kvällen blir de allafall oskarshamn med innebandy laget. vi ska bowla lite, kommer bli himla bra tror ja! ska ha med kameran. har studiedag måndag/tisdag också, wii.

GULLUNGE.


har varit en sväng hos mormor och morfar idag med mamma och elias. handla i sundbergs hann vi med också. de är ju andra avenyn nu, men ja känner att ja inte orkar kolla på de som ja gjorde förr. (har suttit och funderat på va ja ska skriva nu i ca. fyra minuter så de kanske är bättre att runda av nu istället.) godnatt med er!

NÄMEN HENKI DÅ.


min kära bror kom med detta till mig förut, vadå gulligt? vet inte vad de va i, men gott va de iaf. och sen pricket över i:et så hade han lagt i vindruvor, hi hi. och snacka om att få ihop de med färgerna också, grönt sugrör.
du är inte alls lika nära längre som från början. de gör mig ledsen.

SAKNAR DIG.


lördags. ja säger bara den kvällen/natten! mkt bra alltså. pöh :) annars så lever ja, tro de eller ej. annars så har ja köpt en väldigt ovanligt stor godispåse till kvällen. ska bli helt underbart! ta och skriv några fina rader nu och pigga upp mig gott folk!

INTE MIN DAG.


är på världens tråkigaste humör idag. trött, ont i huvudet, ledsen, besviken och tjurig! vad mer kan man önska sig? :) så försökte pigga upp mig själv med en sommarbild men nja, vet inte om ja lyckades så bra faktiskt. men inte ska man sitta inne och deppa inte, ut och leva livet istället ! kul. not. nej, just nu vill ja bara ha helg, åka till kalmar, skada mors plånbok lite! fortsättning följer, imorgon hoppas ja att ja är helt på topp och på mktmkt bättre humör.

wii.

har egentligen inte så mycket roligt och berätta utan ja tänkte bara uppdatera här lite! förresten, min fina vän rosie fyller 16 år idag, grattis till henne! och mitt lag har vunnit serien vilket ni säkert redan vet. annars flyter allt på som vanligt, ibland går de tillochmed lite för bra. de är då ja mår som bäst! och ja upptäckte i söndags att ja hade besöksrekord här på bloggen. de va kul, ja blev riktigt chockad! ska försöka hålla mig i liv på ett bra sätt här nu så de fortsätter så! hörs imorgon!

LÖRDAG KVÄLL.









lite bilder på mina fina vänner! tack för en bra kväll :D

RSS 2.0