090131.




va i västervik med josefine och emma idag. kolla stan först sen blev de bio, australia. och efter ca tre timmar i biosalongen med fanta, popcorn och massa godis så blir man trött. och de övergick i överskottsenergi inne i en mataffär. jisses så kul!
och hejochå va ja ska sova imorgon. sen ska ja ge min trötta kropp belöning, och sist men inte minst, kolla reprisen av bondebröllopet 14.45.

090129.

idag är de ingen vanlig dag för idag är de emelies födelsedag, hurra hurra hurra! ungefär på de humöret har ja varit på idag. har försökt stå på händer i korridoren, bara rakt upp och ner. ja har klappat en helt levande orm i kafeterian. spelat fotboll med lennart. dansat bugg med billing. hur sjuk låter inte min dag egentligen? men j, p och ja hade skapligt kul på biologon iallafall (y)
fortsatte med träning sen, och nu måste ja träna engelska och kemi tills imorgon! synes

VARJE GÅNG.

            

två bilder från början av sommaren.

         
 
har grupperat dom flesta bilderna i dagar nu, helt sjukt jobbigt. fattar inte varför ja gör de! men här är iallafall två bilder från början av sommaren. detta gör bara mer att ja längtar efter sol och värme! vilket sommarlov ja kommer få förresten, ja längtar!

va hos tanddoktorn idag me, gick bra och inte allt för länge tog de. min kväll kommer ja tillbringa med skolböcker i ansiktet. justde, aa ikväll med!

inte trodde ja de va så farligt.

              
mina skor som nya - mina skor just nu.
ja inser verkligen nu att ja måste köpa nya, och ja tror de blir likadana, för ärligt, skönare skor får man leta efter och de orkar ja inte. ändå står de ett par nya låga converse och väntar på mig, men dom får vänta till sommaren.

har kollat igenom lite bilder från josses pärm nu, flerafleraflera år tillbaka är dom äldsta bilder. massa bilder från i somras med, fy vilken brunis ja va!! längtar efter att få visa några, men just nu finns de varken lust eller ork.

röda.

folker som ja tillbringar många timmar i veckan med.
vilket ja ska göra idag med, träning snart! johansson kommer innan med över 2000 bilder, så ni får nog se lite mysiga bilder från sommaren ikväll bla. längtar själv efter att få se dom !

man kan inte annat än att vara glad.

stor vinst för laget idag! 16-1 vann vi med mot vimmerby. helt underbart! väntar på att dom ska lägga upp lite bilder och mer info från matchen på hemsidan så ja kan lägga upp några här. så håll koll under kvällen!

innebandymatch.

laddade upp med en riktigt bra frukost, ägg, gröt och feta mackor, bra inför matchen idag! hoppas på vinst nu mot vimmerby. men matchen börjar så himla sent så ja kommer ju somna innan de är samling känns de som. ska iallafall ta en dusch nu, (grymt onödigt innan man ska spela, men ändå).

ler.

 
min bror och min pappa <3

de spelar ingen roll vad andra tycker och säger

090123.

skola. gym med hampus. letsdance, hejdå bella, fortfarande hej kära carl jan. gjort ansökan. bestämt mig för att börja dansa igen när ja flyttar till större stad.
              
.. för något år sen vann vi faktiskt guld i bugg. de ni! är så himla sugen på att dansa en riktig snabb jive med en riktig partner. måste försöka börja igen i lkg sen i höst!


bra skrivit, värt och läsa.

http://stinalee.se/
reaktioner om debatten

ja ska inte skriva min tankar om detta ämne, för ja blir så.. SJUKT ARGG! så läs va stina skrivit istället, håller med henne till 110. vi som är smala i grunden även att vi äter som dårar, acccccccccceptera!


svensson kan sin sak.

 
..eller rättare sagt, henki kan sin sak! ja är sämst på gh.
men mysig kväll hare varit, gh, promenad med mam och elias, tog mig en kopp tee efter de och nu ska henki och ja göra milkshake <3 men ärligt, kolla min mun på bilden. eh?

puh va ja älskar detta.

vem pratade du i telefonen med senast? henki
vem/vilka skriver du med på msn nu? ja kanske inte är inloggad?
humör just nu? skrattar-åt-mig-själv!
favoritgodis? palle kuling!! (mamma är och köper till mig nu förresten). ja försökte förklara för rosie igår, men kom inte fram till va de hette, så om du läser detta rosie, måste du smaka världens godaste choklad !
frisyr just nu? hög knut
vad sa du senast? "min lilla älsklingplutt"
hur många kuddar sover du med? två st
favoritväder? lätt klartblå himel med världens största sol och vindstilla
om du var fast på en ö, tre saker du skulle ta med dig? ja skulle aldrig bli fast på en ö, heheh
spara eller slösa? sprara till sommaren nu
det bästa du vet? en sen sommarkväll i korta shorts, tjocktröja och knut med massa fina vänner?
kommer du ihåg din första kärlek? mamma pappa <3 nej, men kille? inget man glömmer enligt mig
gillar du honom/henne fortfarande? som vän, absolut !
tror du på mirakel? jahadu
hur många barn vill du ha när du blir stor? ett, två eller tre små underverk
framtidsplaner? bila i europa i veckor med pojkvän, när vi har körkort och lite skinn på näsan.  senare är de familj, hus i hborg, bra ekonomi skulle inte va fel. och självklart massa kärlek och lycka
snarkar du? aldrig i livet
favoritband? super heta scotts
skriver du dagbok? blogg, absolut
har du någon flickvän/pojkvän? inte något av de :)
födelsedag? 23 april! woho, yeahyeah, skaka rumpan.
stökigt eller välstädat? orka städa här hemma, men när ja flyttar kommer de va äckligt välstädat tror ja
gungar du på stolen? svårt och gunga en soffa just nu
har du utövat någon sport? nej, aldrig i hela mitt liv? vad är sport?
i julklapp önskar ja mig? massa, ja har engel lägenhet då ju (y)
senap, ketchup eller inget på korven? määäh
vem är din drömkvinna/man? tänk om ja bara visste :)
vad gör du helst? byter blöja på elias, wii
skönaste sängen att sova i? emelie svenssons
hej? häj.
bor du själv eller tillsammans med någon? vi är sex inneboende här med katten
är du mörkrädd? nej, ljusrädd.
hav eller sjö? hborg hav
har du varit full denna månaden? vad är de för månad?
vem såg du full senast? lollooo? ;)
vad längtar du mest till just nu? jååå


tisdag, 20 januari.

dagen har bestått av hultsfredbesök och lite annat. och min vän philip va så snäll och körde in mig i en vägg stenhårt också. de satt också folk på bänkar vid väggen och där kom ja i full fart. jättekul :)

 

sommarsommarsommar.

          
julen säger ja bara. världens mysigaste :) men nu vill ja bara ha sommar. sommar 09, hoppas verkligen på att de blir en kanon sommar! men fint väder också, tack!

fattar inte vart helgerna tar vägen. ja skulle vilja spendera dom på ett bättre sätt!


vem är snyggast?

 
ojojoj, inte svårt ;)

två bilder från fjällenresan.

 
två bilder från fjällen detta år. den ena på min grymt snygga stå-i-pjäxor-stil och den andra på "resans låt".

annars har ja fått radera dom två senaste inläggen bara för att de va problem med kommentarerna som skickades. helt mysko, så vi får se hur detta inlägg blir.
för er som inte hann läsa min grymt proffsiga sammanfattning av matchen, kort och gott, 3-3.

henki och ja har varit och köpt godis nu till körslaget, kommer sitta fint. dock upptäckte vi att de blev ruskigt lite, man ser tillochmed botten på påsen, eh?

fortfarande ganska uppblåst.

  
känns fortfarande ganska jobbigt. och just nu sjungs halleluja på tvn. de gör inte saken bättre!

ska ta på mig pyjamasen nu, soffan, godispåsen väntar mig mig och senare också lets dance. hoppas ni får en grymt mysig fredagkväll kära vänner!

jag skulle vilja trycka flaskan över huvudet på dig.

jag älskar min säng, mitt duntäcke, min bok, min helosan och mina kvällar. (bild från igår)
               



och just nu känner ja mer, hata denna kväll, hata morgondagen och hata helgen. även att ja längtar efter att spela i vrum! vet inte, men ärligt talat nu, ja orkar inte.
kommer tillbaka när ja är på bättre humör, hejdå.

de lyser rött.

 
 
råkade sno henkis nike tröja idag, men la den på hans säng nu och skrev en lapp " tack världens bästa bror för att ja fick låna din tröja idag. blir nog fler gånger? ;) "

har varit och gymmat lite i hultsfred ikväll, min kropp är inte den vältränaste. ja har nog mer den förmågan att va grymt snabb, smidig och sånt istället för att va "the big paket". sen är de ju upp till var och en va som är bäst.

imorgon ska vi åka skidor i skolan. ja tror inte ja behöver säga mer än de!

om jag kunde drömma.

 
en bild på mig i pyjamas, nyss tagen, i sängen, i handen har ja en bok, den ska läsas ut av mig, ja kommer va psykisk sjuk efter de. ja är rädd, haha!

gott folk, ikväll börjar andra avenyn. klockan nio tror ja, och de får ja inte missa! sen ska ja läsaläsaläsa och hoppas ja fångas av en gripande bok.
stora förväntningar !

ja saknar dig som ja aldrig riktigt saknat ngn

nästan direktsändning från skolan.

 
grymt snyggt torn ja gjorde på bilden idag. avslutade med ett e i toppen, vilket kan symboliser mkt. emelie kanske? eller kanske inte? tål att tänkas på.

ska träna för första gången sen innan jul nu, har missat en träning eftersom vi va i fjällen men nu är ja tillbaka. och de va en fågel som viskade i mitt öra att de skulle bli en mkt jobbig träning idag. vet inte om ja vågar gå :s

någon mer än ja som saknar sommaren?

  
hittade lite bilder sen i somras. henkis nisse lulls tröja, haha. snyyyyggt !
som ni kanske förstår sitter ja här och hyper längtar till sommaren. ska bada och sola massa, njuta av sena sommarkvällarna med vänner, midsommar, första hela sommaren man kan mysa på altanen. ja längtar verkligen! men sen efter sommaren börjar allvaret igen, så de gäller att njuta extra mkt denna sommar känns de som !
oh, ska verkligen göra denna sommar till min bästa sommar.

min underbart trötta lördag.

vaknade prick 12.12 idag, så ja gick direkt in på maten kan man säga. stosade runt i joggingkläder al the day (förstår mig verkligen inte på människor som duschar och blåser håret och sminkar sig en lördag och sen sitter hemma hela dagen?) haha, ja nämner innnga namn.
kolla igenom alla bellas tv-dagböcker som ja missat, vilket va ca.10 st och insåg då på riktigt att vilket liv hon lever <3 
tog en promenad med min mamma och bror som vanligt på eftermiddagen, fixade lite i sporthallen sen bjöds de på vofflor hos morbror, så vi drog oss dit. hem till klockan åtta självklart, körslaget!

har fått hem papper nu också om va man vill gå efter sommaren. tre år. va ska ja göra? ja vet va ja vill göra !

lets dance 2009.

ja hade redan bestämt mig innan att ja skulle sms bella, vilket ja också gjorde. men när hon började dansa blev ja imponerad! hon va ju skapligt bra, haha. men köttbullen morgan då, vilken kille. och vilken känsla! håller tummarna för han. och laila också. hon är bra nog, så tills nästa program behöver hon inte visa sig naken för att få röster. käranån :)


äntligen fredag.

äntligen är de fredag, vilket innebär lets dance, vilket innebär bella på dansgolvet. vad ja har längtat! ska gosa ner mig i soffan med världens fetaste godispåse och fanta!! önska mig lycka till och hoppas er fredag kväll kommer bli lika bra som min :D


de kan inte vara sant?

de är -17 grader i kläppen nu, ja kommer frysa röven av mig !

imorgon bär de av, 60 mil norr.

idag på morgonen åkte pappa och ja till ohamn, inhandlade lite till fjällen. sen blev de donkan, älskade mat ! resten av dagen har ja packat och packat, och de har gått skapligt bra faktiskt, hoppas ja inte har glömt ngt nu.

ska äta lite mysigmat nu är de bestämt, sen är de ju körslaget, vilket ja inte missar!
så ta hand om er nu i stugorna så hörs vi torsdag/fredag.


tänker faktiskt inte gå som ja gör på bilden, utan ja föredrar bil till fjällen i lite varmaste kläder!

kvälls inlägg.

nu sitter ja här och funderar på va som egentligen har hänt iår. de finns så mycket men ändå så lite känns de som. och ja vill egentligen inte ha 2009, men tänk, de kommer bli ett riktigt kanon år tror ja! ja ska verkligen göra de till de, och ta vara på varje dag. inte trycka ner mig själv och klaga utan verkligen leva ! och de börjar bra, för på söndag åker ja till kläppen och åker skidor. och efter de kommer ni få se helt sjuka och mysiga bilder.

så nu ska ja gå och packa lite saker, äta lite kallsås, klippa naglarna och käka en nattabulle! sov gott sen!


nyår2008.










bästa kvällen på länge! berättar mer senare idag :)

RSS 2.0