25 december, juldagen.

ja fortsätter väl köra på de här med mycketmycket bilder i bloggen? egentligen ska man ju skriva i en blogg och lägga in bilder på bilddagboken men jaja. har kommit på att de är mycket roligare och kolla på bilder än att läsa text, för de mesta!
så en vacker bild på min bror och ja från igår bjuds de på nu, haha, vettig bild..
men stolt ägare av ny mobil är ja allt. inte världens bästa kamera på den men ändå "de går och ringa på den"-mormor. hade egentligen bara tre krav på mobilen, den skulle va svart, liten och platt och sen de sista, inte något abonemang!! fick alla tre, så är himla nöjd ;)

juljuljul.

 
 
 

massa massa jul.

justnu, hör jag julskivan från köket, världens gladaste elias som får vara med om sin första jul iår :)
jag älskar detta!

förresten så har vi två granar iår, egentligen tre. en ute och en jättesöt halvstor gran uppe på övervåning och sen traditionen, en big i tvrummet som vi ska klä senare ikväll och lite julmysmat efter de!
mam, elias och ja klädd den uppe förut, blev väldigt mysigt! den står precis utanför mitt rum och eftersom ja inte har någon dörr så kommer de lysa in mysigt inatt! haha :)så god jul allesammans!
& självklart ett gott nytt 2009!


mini-julafton.

   
1. woho
2. nämen titta, vi hade visst köpt samma trosor till varandra
3. fick massa fina bilder
4. lastbilschaffisen

tillbaka blick.

skolavslutningen 2008!
den spenderade ja i största del med dom två fina människorna på bilden, lollo och josse.
så himla mysigt de va! satt och kollade på alla bilderna från den dagen förut :) missssssssss!
och nu är de snart jul, de är blandade känslor. visst, helt underbart med jul. men ändå, vart tar tiden vägen? läskigt ju.


har varit hos pappa lite idag och ätit sen inte så mycket mer.
imorgon ska ja gå och klippa mig, de är riktigt slitet! hon lär klippa av hela skiten:(


oskarshamn.

kom på att ja ville till o-hamn efter skolan, så vi tog en snabb tripp dit. köpte mina byxor som ja funderat på ett antal veckor, månader? sen gjorde ja mitt armband mindre, mamma och mikael hade köpt ett fint silverarmband till mig som ja fick efter lucian men dom lyckades köpa för stort så va och fixade de.
sen hittade ja en riktigt snygg klocka som ja inte skulle tackat nej till, hoppas tomten kommer me den :)

 
min lillebror, världens sötaste !
 

16 december, och snart jul.

hej hallå. ungefär en vecka till julafton nu! de är ju helt otroligt! ska spendera min julafon både i kyrkan, hos pappa, hos mamma, hos farmor och farfar och mormor och morfar. nu tänkter ni säkert, va jobbigt och åka runt, när de är jul ska man ju ta de lugnt. men ja tänker annorlunda, eftersom jag har skilda föräldrar så är de helt självklart att båda ska få möjligheten att träffa mig och min bror på julafton som dom alltid har gjort i mina levna 15 år! och eftersom alla bor i samma samhäll, så är de inget svårt tycker ja. så man vaknar, åker till kyrkan med mamma, åker till farmor där pappa med familj kommer va, plus kusiner som inte åker till thailand år :D (annars brukar dom göra de eftersom dom har farfar där). sen senare på eftermiddagen åker vi till mormor där mamma med familj är och hennes syskon. kanon kommer de bli! och inte ett dugg jobbigt! för er som tycker de, gå ochn lägg er!


en ful tjockisansiktsbild på mig får avsluta :)

luciabilder från pappi.
kommer mer sen.

hej alla glada och mindre glada människor.

lördag idag och ja sitter och kollar massa sjukhuset program på tv nu. jättebra program tycker ja !
sen på tisdag klockan 21.00 på trean ska jag kolla one true thing har sätt reklamen massa gånger nu och de känns som om de är värt och se de !

skulle egentligen till linköping till mina kusiner denna helg men de blev inte så,
istället så kanske de blir andra planer för kvällen !

brottan och jag.


henki och ja sitter och kollar på americas funniest homevideos nu (stavning?)
kan lova att ja skrattaaaaaaaaaar mööcket !


jooo, hatar.

gårdagen började med hård huvudvärk. när man kom till skolan övergick de i illamående. jättehärligt! men de la sig också med dagen men började igen senare på kvällen.
idag började dagen med hård huvudvärk och illamående. vilket resulterade i att ja inte gick till skolan utan låg kvar i sängen och sov till ca. två istället. sen har de bombat på i huvudet hela dagen. tog en panodil för ett tag sen men de lägger sig inte känner ja.

har alldeles för mycket och tänka på just nu, alldeles för mycket.
men ska till skolan imorgon tror ja, vi har ju ändå biologiprov imorgon, som ja knappt har orkat träna på dock..

allt skulle kunna vara så mycket lättare.. de måste hända ngt snart!


RSS 2.0