lite kvällsblogg nu dååh.

sitter här, sjunger me till lite fin musik. väldigt vackert sådär. ska ner och fixa glass och varma bär snart, en kvälls traditon, vilket är underbart gott och så hoppas ja på att de finns ngn bra film på tv nu också. imorgon ska ja fixa lite saker på dagen, sen blir de vrum! och lördag släktkalas hos farmor ett tag. fina dagar ja har framför mig ;) allt ja hade på hjärtat för denna gång!

ja älskar livet lika mkt som dig heeeeeeeeeeeeeehehe.

världens sötastegrattis på 1års dagen fina bror. lite mysiga vinterbilder får de blir också. we love you so!

bildbomb från öland!fidde, niklas och markus

mys i madestams husvagn

i limon

emd på strand en kväll

snygg lugg ja fick till där

helosanen hahah

mys me översvämning :)


95an och ja kolla takida några minuter hihi

bellan 95an <3

svensson svensson

saddegirl och ja satt och njöt av borgholm

bellis lägenhet
och de va också här min kamera dog tyvärr. här är iaf lite bilder, dom flesta tillochme ;)

älskade öland!

åh sitter och kollar ölandsbilderna nu och lyssnar sweet kissin' in the moonlight. vaknade till den på öland några dagar, med klarblå himmel. kunde inte vakna på bättre sätt. är iaf hemma nu och de suger! har haft de helt underbart ändå. kommer lite bilder sen, väldigt några tyvärr.

syns om en vecka people.

va i hfred och myste igårkväll haha. och nu är allt packat. öland en vecka. see you!


syskonlove är bäst.


de är faktiskt ganska kul att vi syns så himla bra också. men puss på dig gullet!
annars så har henk och ja nyss cyklat i spöregn för godisskull. bad han komma hem för de tss! och de va meningen att vi skulle kolla tv och lite nu, men han stack lika fort. förresten, hade ju faktiskt några timmar sol idag ju. inte dåligt. pallade sitta ute i halvtimme kanske, galet. och imorgon åker tomaten hem <3 miss you so.

varje gång som du för, ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör.


har de galet just nu. nyduschad och fräsch, under en filt, framför beck på tvn, me flingor i skålen och pratar med den bästa. livet är ju fint asså!

hultsfred'09


har kommit på att ja knappt har några som helst bilder från festivalen. riktigt tråkigt men pallade inte hålla koll på en kamera. de har iaf varit galet och ja ångrar inte en sekund att ja köpte band. nu ser man fram till öland nästa vecka och gbg och hborg efter de. woho!

detta är bäst!


världens bästa anna! woho, va galet bra vi har de. bara att ja har sjukt ont i benet haha, och foten och skapligt trött blir man ju också. kom hem fyra eller ngt igår så de känns lite. annars har vi de somsagt väldigt bra, anna och ja va galet snygga igår när de regnade men idag kör vi på shorts. lär frysa som aset men äre festival så äre, av anna andersson ;) ska slänga i mig lite mat nu sen blir de buss tåg och antar att ja kommer va ännu tröttare imorgon tss!

kan ju inte blir bättre döh!


desperat som ja va igår efter festivalen fick ja idag på morgonen smset ja väntat på haha! iaf så har ja fixat band nu och snart blir de att åka in till hfred med lite folk! aaaah va gutt!

lite funderingar

jo imorgon ska ja klippa mig och ta bort utväxt som kissie (skrattttt), och hur kul skulle de inte vara och göra värsta förändringen? jo grymt kul! men ja vet hur de blir när ja ska göra förändringar i håret, de brukar gå helt åt skogen så ja vågar inte mer nu haha. och sen onsdag blir de gbg ju i några dagar, myspys! hemma till helgen då ja tror de blir hfred ngn kväll. men vilken tro? sen ska man bara orka en vecka till och sen äre öland som gäller! de blir, woho grejer! värre än midsommar ju :D blir att ligga i gungan nätterna igenom tss.


oh susie!


teddan gör sina behov

aha, va ska man skriva om gårdagen? kan väl börja me att ja åkte till elin, erika och isabell och sen senare på kvällen åkte vi in till målilla. blev ju mysigt utelåst sen på natten hemma också haha!
och idag har ja tillbringat hela min dag me johansson, vilket ja gör fortfarande. för imorgon åker hon till frankrike i två veckor. och sen åker ja till öland en vecka! hur ska ja klara mig? va iaf nyss ute me hunden. alltid lika mysigt. ironi :D och nu lyssnas de på oh sussssie.

kalmar med världens bästa bajsare.


sandra utanför gina med reaskyltarna mitt i fejan "asså emmegirl, ser du att de är 50% rea längst bor där? *pekar längst bort i affären.*"
slutsats, har haft en äckligt bra dag med denna kvinna. har dumförklarat sjukt överdrivna expiditer. börjar ju skratta som tusan åt sånna människor mitt framför dom! och snåla som vi är orkade vi inte lägga en femma på att kissa och få ljus. så gick in två på världens minsta toa utan lyse. och sandra lägger världens bästa kommentar i slutet "jahopp, ja måste nog bajsa." förlåt va bansligt men dog av skratt. bokstavligt talat! massa kärlek till henne och tack. nästa gång kör vi destination mot norr!

RSS 2.0