tidigare idag.



nu väntar pyjamasen och sängen, mjaaa!

kajsas konfirmation.




igår kväll va vi tjejer hos sadde, myspys! smsade nyss kvinnan och frågade om hon kunde skicka bilder men hon hade just då inte tid. "emelie va är de för snygg kille som är hos din pappa?". "sandra, de är min kusin" så vi får väl se när ja får dom bilderna, haha!
idag kom hon till mig vid halv elva och vi gick till kyrkan för att kolla på kajsas konfirmation. hon va så fin så! och direkt efter de åkte ja till mormor och åt och efter de direkt till farmor. fin söndag helt enkelt!


rhodos del 1.



flygmat<3 och den på vägen hemma va ännu bättre!


vattendjur till bror, bokstavligen.

ligger här i solen och försökte få ihop de lite bra me bilder från början av resan men ja orkar ärligt talat inte lägga in fler nu. kommer mer senare idag!

nu är allt som de ska vara.

haha, nu sitter josse och härmar när "bunny" videobloggar ;) fråga mig inte vem människan är för ja har inte enaning. och nu springer hon runt och jagar flugor. min fina vän asså.
har iallafall kommit hem från rhodos nu, eller gjorde de igår. kommer massa bilder på lördag eller ngt kanske, för imorgon åker vi till gborg. på återseende min vänner, hej ;)

jag lever

ville bara medela alla människor att emelie lever och hon har kommit fram, så nu ligger hon och solar och blir negerbrun!  och fick ett sms från henne som det stod:
"flygresan gick bra, henke och ja satt och gapskrattade när vi skulle lyfta. omoget jag vet:) luggit vid polen resten av dagen, men har faktiskt inte tagit något. panik? Svar JA! "
så de är väl upp till bevis och se om hon blivit brun när hon kommer hem? jag tror hon är de för hon säger alltid att de inte tar något och så kollar man på alla som är runt henne, dom är som isbjörnar och hon som en chokladkaka så ja.. juste en sak till, henning? hon saknar dig riktigt mycket!! hon skriver om dig i nästan varje sms.
vilken heder att jag kan gå in på svenssonsblogg! jag skulle kunna göra vad som, men nu är jag ju så snäll och trevlig så jag gör inte så. men som sagt så saknar vi våran egna amanda emelie linnea svensson.
något jag har glömt? jo, ni undrar nog vem de är som skriver? men de är"johansson"som jag är känd för här på bloggen.

vi syns om en vecka!

nu är allt packat, och nu åker vi mot hborg för att sova där en natt för att tidigt imorgon flyga från malmö till rhodos. men håll koll här i bloggen ändå, de kommer pluppa upp ngt inlägg trotts de ;)
dax att springa nu, vi hörs och syns min vänner!


ägare sökes.


denna pärla säljes nu. hör av er om ni är intresserade :) sänkt pris vid snabb affär.

jag och fina du.


bild från när vi konfirmerade oss förra året.

iallafall, ja sov hos johansson igår. vi satt och kollade eurovision grejen men de slutade med att josses päron satt och sov i varsin fotölj och ja låg i soffan. josse satt alltså ensam vaken på sin lilla plats som fanns kvar i soffan haha! nu har ja varit ute och övningskört lite, de gick bra ;) så va händer nu? antagligen går ja snart in i duschen och så vänta på att josse ska ringa om ett x antal timmar. fin söndag.

skapligt trött idag.


jisses va tiden går fort nu, veckorna bara springer iväg och om tre dagar åker jag till rhodos. helt sjukt! iallafall så sov my love hos mig igår :) och idag blev de lite snabbt sådär att ja följde med johansson till kalmar. behövde verkligen inhandla lite saker innan ja åker sen. men kan väl inte säga att ja lyckades med de, en bikini del. ofta emelie, två brukar man hitta om man är normal haha. annars lite smått och gott. ofta man orkar sitta och skriva va man köpt? eller de är väl bara ja som är lat. ska gå och ta på mig mjukisar nu och njuta av livet !

väldigt fina bilder från gårdagen.



go och gla kexchockla!


min bästavän och jag.
och så mannen ja kännt hela mitt liv. pontus pompe haag. en egen plats i hjärtat ;)

jaha, hade den så kallade utklädningsdagen igår. den va ju kul haha. följde med henning hem sen, vi lyckades göra en himla fin kladdkaka (a) bakning och matlagning är vår starka sida har vi kommit fram till! övningskörde faktiskt hem sen i mörkret, inte dåligt inte dåligt! ska ha en mysig torsdagskväll i morgonrocken sen har ja bestämt mig för, wii!

,

du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt
du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
och du är den som får mig hoppas
du är den som får mig le
all min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge

för du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
du är där när natten skrämmer
och du är där när dagen gryr
jag vill alltid ha dig nära
när som åren läggs till år
och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår



ingen får mig att må så bra som du.

vilken helg, vilken helg! sov hos henning i fredags :) han är bäst! ja ingen får mig att må så bra som du. sen igårkväll drog ja mig upp till saddegirl ett tag. gjorde pizza, kollade robinsson och fick en hel del snygga kort också. som denna populära kung fu bilden.

himla snygg den är! iaf, nu blir de fika sen måste ja göra klart engelskan som ska va inne på tisdag tror ja. min sista riktiga vecka denna vecka, sen åker ja till rhodos och sen är de göteborg me niorna och massa andra dagar. sen sommarlov. kommer bli ett helt underbart lov detta år! fleraaaa veckor ledigt. göra va man vill. längtar <3

öland.


dom lite mer seriösa och fina bilder.

tom och jerry kex. bananer. jag sover (ovanligt ju). "föräldrar behövs nu."
ni fattar säkert inte de roliga i dom sista bilderna men josse gör kan ja ju lova och ja tror hon just nu sitter och skrattar ;)
fick väldigt mkt ölands nostalgi förut (heter de och stavas de så?) iaf, gud va roligt de va. va bara tvungen att bjuda på lite snygga bilds!


rubriker är ju de bästa med bloggandet.


vart ska man börja? fre till lör sov ja hos josse. ja böla som en gris åt na hela kvällen kan man väl säga, bara som hon och ja kan göra ensamma! vi låg ute och sola lör, utan resultat också. dåligt! sen på kvällen kom henning och hämta mig och vi åkte till eksebo i världens finaste väder. åh <3
och va händer idag då? jo, ja har en riktig mjukisdag och bara strosar runt här i huset glad som en tupp. har tillochmed börjat älska söndagar nu, då är de väl ngt som är fel haha! ska lägga mig framför tvn lite nu, brukar ju vara en himla massa repriser idag.

första maj.

valborg, grymt bra.
idag, ännu bättre. kärlek, sol och sen grillmys med världens bästavän ikväll. vilken dag <3

RSS 2.0