och du var apriiilhimlen
vilka sööötisar, hihi17171717171717171717även du och jag, tisdaggg


tänkte bara säga att jag lever. så gör jag inte de ;pPppPp hmm. är också sådär äckligt förskyld och ont i huvudet och halsen, ÄNDÅ blir det nog att mysa med annis vid en kall speedwaybana ikväll. uuh. försöker också skriva lite bra fakta om gotland. går inte överdrivet bra. har istället råkat hamna hos elias ett antal gånger under dagen framför bullerbyn... OCH, längtar till helgen. enaning

dagens 16 gånger

dagens vill ha: lite sol och bränna, tack.
dagens klädsel: pyjamas hela långa dagen
dagens skönaste: nyduschad och lite fräschare kanske
dagens frisyr: knut
dagens händelse: ööh. har gjort filmanalys och tagit hand om elias. ungefär?
dagens låt: har gått och sjungit shorline eller va den heter hela dagen. seriöst.
dagens mål: somna innan tolv?
dagens planer: gå ner, fixa lingongrova med korv och gurka och flingor med torkade jordgubbar. och kolla wallander och kladdkaka
dagens saknad: anton!! förmodligen
dagens dummaste: inget dum inte
dagens drog: mjölk. faktiskt.
dagens roligaste: hm. elias har döpt sin hund till katt idag?
dagens köp: absoult ingenting. GUTT
dagens godis: fiskar och choklad
dagens hjärta: går till... trumvirkel. hmm?
dagens humör: trött, men lite små glad


-


ibland suger ju alltöööh torsdag va?


haha, kul bild
är helt sluuuuuut. anton kom förbi tidigt idag. eller tidigt och tidigt, hi. och nu flyger dom antar jag.. har sen städat hela rummet nästan, okej inte dammsugat än, får kanske bli imorgon när ja kommer hem. josefine har hjälp mig med.. värt att nämna här så alla vet de också. skrivit några hundra ord på filmanalysen, alltså ingenting. borde göra klart de nu, så slipper ja skiten. och precis nyss har mikael och ja övningskört. de där körkortet känns skapligt långt bort nu känner ja :D:D fast vore ganska tråkigt utan motorstopp ändå. att få de ett aaaantal gånger på rad, se mikael vinka lite fint till dom som går förbi och samtidigt säger utan att röra munnen "starta bilen. emelie. nu." är skapligt roligt faktiskt.


i våra bästa stunderbara för att jag tillbringat min dag med världens finaste gull2. och för att jag ligger i sängen och hela jag luktar hennes mumsiga parfym. saknar henne redan!! vill bara påpeka en sak också..metro bilder.

lite spontant


fick en del ganska fuula bilder från henke förut, hahaaa. väldigtkul. verkligen.

annars så spenderades fredagen i målilla, söndagen hos madestam, med anton igår och ikväll hörde ja ngt om grillning igen? fint. måste skriva min filmanalys också, herreguddd. nej, men detta är bra, allt är bra!!!

siri, baby i love your wayidag har jag fått en dörr. love you so sweetheart, du gör min dag

torsdagkväll i bilder


haha, roligt

så finig


gullet för kvällen

världens skönaste

frukost med michamela


sitter och försöker skriva på en filmanalys med de går verkligen verkligen inte. något fel är de ju idag. trött är ja också, fick inte ut josefine från huset fören sentSENT igår kväll. skön tjej.
och nu återstår engelska, handel, handel och handel. kul dag. verkligen. och ikväll.. ja.. hm

RSS 2.0