skoljoggen är bäst


hahhah dör va klockrent. och vem ser liksom inte upp till haNa?

vissa har humor (y)
vi hade iallafall skoljoggen idag, hanna och ja gick som tusan. 35 min är faktiskt ganska bra *blink*
ska fixa de sista på svenskan nu, sen blir de idol och glass och varma bär. me like ! snart helg också, ser inte alls fram imot denna faktiskt. va och hur ska man göra. hoppas på stan på lördag iaf !

inatt så drömmer ja om diggårdagen innehöll de en fredag ska innehålla. alltså fredagsmys! tänk så bra ja har de hihi. sov lite för länge idag som vanligt, så nu blir de på me lite riktiga kläder och dra sig mot släntstigen till en annan sjukling. ja måste ha väldigt bra immunförsvar nu om ja inte bli sjuk dom närmaste dagarna (y)

you're a class all your own.


ligger här i min skönis säng nu, väldigt trött, men ganska stolt att ja klarat va uppe såhär sent ;) skulle egentligen ut och springa me josse idag för de fanns folk som klagade på min dåliga kondition igår på träningen (??) vilket ja inte kan förstår alls hihi. träning igen på torsdag sen är de helg ännu en gång, myys ! ser knappt va ja skriver nu seriöst, så borde nog sova ! natti

i gotta feeling


skönisar !!

by (från vänster) frida, emelie och amanda (y)

lite bäst !


<3<3<3

en massa bilder från en mycket bra kväll i gula huset (y)

i just need your all and nothing


va hos johansson igår och åt god mat och hade de mys helt enkelt. och idag blev de vetlanda me mamma och the brothers. vilket team vi är. mamma- "nämen. är vi i växjö nu helt plötsligt?" nej mamma lilla, vi är fortfarande i vetlanda? :) HAHA. nu sitter ja iaf och kolla ensam mamma på tvn, och senare kommer anna till mig hihi. blir att ta the bus till målilla. seee you !

erika vill att ja ska skriva erika som rubrik hihi !


hihi, söt bild ju. världens bästa erika med massa god sibyllamat och med en underbar fin mobil. kanon dag va de igår iaf !
nu sitter vi och har handel och äter godis (y) lite fint !

punktpunktpunkt !tänkte bara säga att just nu sitter erika och ja i skolan, lyssnar hannah montana, hon leker på farmville och ja längtar till sibylla ! vi fördriver tiden lite här bara för att de finns internet hoho. men sen blir de bio (y) sommar me göran eller va den heter. har viljat se den 105 år så äntligen hihi ! kan ju också lägga till att mitt humör inte är de bästa just nu, oj va ni bryr er ju men ändå. hejjjjjj.
förresten, anna fyller år imorgon också, så grattis :D

lördagkväll !


grillade hos elin med alla fina vänner. och här har hon faktiskt tröja på sig ;)

min kvinnna

lite glada :D

några få bilder från igårkväll har ni här. helmysig kväll måste ja säga, så tack elin !
vaknade faktiskt ovanligt tidigt idag, tolv (?) ska slänga på mig lite kläder nu och så får vi se va kvällen har att bjuda på hihi.


allt är såå bra just nu !

igårkväll tog ja bussen till elin och tillbringade min fredag i målilla med lite olika people. myyys ! idag då, vaknade för ca en timme sen så går direkt på maten hoho. möter anna sen och vi ska fixa lite grillsaker i sunbergs för ikväll blir de att åka till elin igen. vi ska grilla och lite. blir nog kanon ! tar med kameran så imorgon kommer massa bilds !

jag ville bara va me dig ,lite bra ja har de nu måste ja erkänna. har haft en riktigt lugn helg, vilket var behövligt tror ja faktiskt. och galet mysigt !! igår börja ju ensam mamma också, de va på tiden. och imorgon idol och aa (?) shit va mkt viktigt ja har och säga egentligen? eller inte, så sätter punkt här. 

tredje september.men gud va mys vi har de. just nu företags ekonomi, super intressant (y) nej men ärligt, just nu är de faktiskt lite små tråkigt. haha. annars så funderar ja på och åka och kolla rik-hfred ikväll, får se får se.

sommarbilder som är mys !lite trött ja är asså, helt sjukt. och imorgon går vi enda till 16.20, fyra lektioner alltså. blev ännu tröttare nu kände ja. men iaf, idag på morgonen gick min fina plattång sönder. bara sådär helt plötsligt? kändes ganska tungt i hjärtat när ja verkligen insåg att den va död föralltid men somtur är lever ja änsålänge. den är dock köpt på ullared för ca. 3 år sen för kanske 99 kr så kanske inte så konstigt? hah. 
men ska dra mig till släntstigen nu och hämta en ny (y) hah.

förresten, kanske är dax för en myskväll snart igen girls?

lite tröttttt ja.


gullis. blev en bild på elias bara för just nu finns de inte så mkt vettigare bilder på min lilla pärla. ska försöka uppdatera lite ofta nu så de inte blir som josse brukar säga "ända gången du skriver är på söndagar efter fester, för då laddar du upp bilder." haha, kanske sant. erika och ja sitter iaf nere i källaren nu och väntar på bussen. den går om tio min från centrum, så kanske är dax och kila snart. okej, vi gör de nuuuue.

RSS 2.0