inte ok...


just precis nu
hade de inte varit fel me lite sol va. och en sak till, tror ja hatar snö. så om de finns ngn fin människa som vill bjuda på en resa, så visst, gärna.

NU, mot sunDbergs. fortsättning följer...

skönis dag


ganska underbar dag om man tänker efter, gick upp en halvtimme innan bussen, osminkad och fräsch, åt ettantal lingongrova och drack te. har kommit på att om ja fortsätter att göra de varje dag tills ja är 60 kommer ja ha enaning gula tänder sen. upps. gick av hagadal och livräddade lite. underbart att bada första lektion helt seriöst. tänkte verkligen lägga ut de fina bilderna michaela, men ångra mig sen ;) och nu ligger ja in the big bed och tänkte bara va litelite duktig och kolla igenom handeln t imorgon, men inte. helt fel häfte och bok. bra! därför är ja halvvägs ner för trappan nu (i tankarna) och gör kladdkaka, mmmmmm.


när du vill, precis när du vill, jaaa

eftersom ja konstigt nog trodde att paradise började vid nio idag, ligger ja nu här enaning rastlös me mina finis vantar och sockor och bara väntar på att klockan ska bli tio. tur att judit och judit finns och underhåller lite, skrattar! och lääängtar faktiskt till ja får sova sen också, ska bli enaning skönt känner ja nu.


sööönday

men godmorgon! ligger i sängen och fryser om armar och ben, inget ovanligt kanske. känner också att mina fingrar inte vill som ja vill heller. men ska snart ner och äta en fin frukost, lingongrova och ägg är ju aldrig fel, och sen hoppa in i duschen. gårdagen spenderade ja i vrum för innebandy, vinst där som tur är, sen några timmar i bil också, vilket kanske inte va lika mysigt. ska också försöka orka me att göra ngt annat ikväll än att ligga här och fortfarande tycka lite synd om mig själv. hoppas ja lyckas. återkommer


*


hjärta andreas :*uujjuujj.

sitter i skolan och har såkallad turism nu. kommer inte direkt framåt om man säger så. hoppas bara att my phone har kommit hem idag så ja får hämta den och besöka lite mcd också, hihiiii. och här sätter ja punkt.
KLICKA!


ja vet mycke väl att du skrattar nu babe

du är näst bäst... ;)
hihi pussssssssssssssssss

obs. ingen förändring har inträffat utseendemässigt...


du spelar väldigt bra, lurade mig nästan..

de ruuullar på. sitter i soffan, helt upp och ner. dock inte bokstavligen. och gör absolut ingenting. de låter ju faktiskt ganska roligt. verkligen. men behöver inte ha dåligt samvete direkt, gick upp tidigt, har läst ett antal kapitel i engelska boken och skrivit lite blogg till aracely, blinkkkk. och tränat också ;) därför ska ja baka en kladdkaka nu i min ensamhet. va roligt. verkligen. enaning dåligt att de inte finns och köpa på sunbergs dock.. ojojoj va glad ja är idag.. verkligen


OACCEPTABELT VAAAA


eh, haha. hanna och ja gjorde iallafall ett tappert först me bilden, sen vet ja inte riktigt hur resultatet blev men äääändå. åkte till ohamn igår efter skolan, beställde ny mobil. kanske lite på tiden. sen ska ja hämta alla hmkläder på måndag, meen så roligt. och idag va de match... seriöst, vem lägger en match vid elva. måste ju åka hemmaifrån vid sju nästan. och de resulterar alltid i huvudvärk, bra. så tack och hejj

dagens cambilder ;)
men fy-y-y så spännande. undra va som dyker upp imorgon... (känner att detta börjar gå utför...) tjaaaao

humor på högsta nivå


detta är vårat schema..............

asså hahaHA.

skrattar sönder just nu!!! tjaaaaao

världens intressantaste

hmm, back in skolan och de känns ju... bra. verkligen. och hade inte alls problem med att somna inatt... nejnej, verkligen inte. de är ju jättekul med försäljning och service nu också, jupp. längtar hem, heeeeeeeem igeeeeeeeeen. oj, va torr ja är om armarna också. men hejdå

wihuuuiiie


och nu är de så att ja nyss har ätit frukost och kände att de är nog bäst och gå o lägga sig i sängen igen, ja. så nu ligger ja här, väl nerpackad och har ont i magen. skönt. men ska fixa lite stora saker ikväll, och då vet ja ngn som kommer bli väldigt glad, hihi. puss under misteln


är ni sköna eller

hahaha tror ja dör. kolla bara detta, de säger allt. seriöst, detta gör mina kvällar, fett stort hjärta till dom!


så fint så de finns inte

hihi lite små galen kväll kanske. enaning fint innan, enaning fint på metro. enaning fint överallt! och ta dessa fina bilder me en nypa salt också, tack, hihi.
och därför ligger ja nu lite skönt i my bed, kollar paradise, och lyssnar lite fin mjukis musik, ha-ha. kom också på att ja är jättetrött nu också, måste gå och lägga mig senast åtta. lätt. sen längtar ja jättemycke till sommar. och ja menar de.

mycke mycke stolt


hihi. tönt ja är, men fin den är. josefine johansson vet då precis va ja vill ha. känner mig enaning speciell ;)

OCH nu paradise x2. har också varit i hfred med anna i ngr timmar. imorgon blir de myyys och metro. men så ruligt de låter!

för att jag aldrig nämnde, att de du gör är braså var man klar då.
och förresten har ja hittar en sak som är positiv me att ha henke vägg i vägg - önskemusik. annars har ja enaning ont i örat, väldigt ont faktiskt? och klagar sönder mitt äckliga rum som ja nog inte städat på ett aaantal veckor tyvärr. och de slipper ja imorgon också. hultsfred-anna-träning. seriöst, vart tar tiden vägen? hinner inte me allt ja vill, de viktigaste, och de är INTE bra.
MEN HAPPY


NYÅRNYÅRNYÅR
hihi sööt sista bild tycker ja faktiskt!
ett antal väldigt fina nyårsbilder. tog inte ett kort på hela kvällen, förutom den sista då. och de säger allt ;)nu, lite pelle med henki. hihi


mitt fina 2009!

januari
firade nyår hos manda med godmat och lite. sen åkte vi till össmar och firade tolvslaget där. senare på natten bar de av till järnforsen och calle.
va även i kläppen med johansson, myys. fick också helt plötsligt för mig att börja läsa böcker. twilight va ett mycke tappert försök ;)
februari
kändes som en ganska tråkig månad, jaa. men här va de "skoldisco". ÖS!


mars
metro-petter, hade innebandyavslutning-serievinst, va i kalmar med anna och kajsa.
april
hade lite förfestis hos kajsa och skulle sen försöka ta oss till metro, men giiick dock hem, hahA. fyllde också år, och de firade ja med lite mys i maren med saddegirl.maj
flög för första gången, bättre sent än aldrig... spenderade en vecka på rhodos och va glad. kom sen hem och åkte på kajsis konfirmation.
juni
NU händer de mycke. myste me alla girls, hade avslutningsmiddag och avslutning. haha, gulligt familjekort med papsen, henke och mig där., länsman på kvällen, midsommar på öland, och sist men inte minst, firade erika hos elin och gick ut till speedwaybanan på kvällen. och där förändrades enhel del som tur är, jaa :$ OCH jag jobbade röven av mig också hihi.
juli
de blev lite festival och sen köpte vi lite spontant en ganska söt husvagn och åkte till öland, ha-hA. takida me 95an, och massa mys överallt.
augusti
vrum marknad-lite galen kväll de, jaaa., träffade scotts hihi, kan de va så att anna fyllde år sen och hade fest? kan va så ja., pömsade me johansson i husvagnen och elias hade dop.


september
va hos elin och grillade och hade de mysigt. eller så är de nu anna fyllde år? :$ för fest i gula huset va de iaf!oktober
seriöst, jaha, va hände här? minns verkligen inte. färgade iaf håret enaning mörkare, ha-ha. och mina fina klassisar får också vara me här!


november
skakade rumporna lite på metro, och va i ohamn me anna och kolla new moon och träffade scotts igen!!!!december
ointressanmånad och jag orkar inte mer nu. hejdååååå!

RSS 2.0