hejohå.

ja sov hos kajsa inatt, haha! de va riktigt roligt. vi började med att kolla singelmammor på kvällen (rekommenderar) sen duscha lite och sen hoppa ner i sängen. och vi trögbollar bestämmde oss för att sova i kajsas lilla säng. men de gick ju inte, så vid halv två så tog vi vårat pickopack och drog till våningssängen, haha! va jättemysigt och göra iordning sig på morgonen tillsammans och gå till bussen. de ska vi göra om verkligen!

sen nu kom ja nyss hem från pappa. ska hjälpa han flytta in i huset nu. så himla mysigt de va! och världens största! asså 3 ggr så många rum som detta hus och detta är stor  från utsidan! men inte många rum. men ja tror att de blir jättemysigt hos pappi och linda sen! tkr om dom båda så illa(?) mkt :) och ja har en asstor garderob i mitt rum, fatta va härligt! kan tillochmed gå in i den (y) fast tapeten är ju en anna sak. haha, grööönt. men kanske går och måla över allt vitt sen bara lite enkelt. sen hade dom som bodde där innen lämnat kvar en illorange soffa. den va så sjukt snygg. den vill ja ha. men får se om ingen anna ska ha den.

och till en annan sak. detta med bloggande. haha, de är inte min grej. min grej är att kolla runt och läsa allas bloggar men inte skriva. skriver inte om ngt roligt och inte har ja ngt fina bilder, så varför egentligen? men ja ska hålla i lite till, sen blir de nog kanske att man lägger ner och börjar igen om man flyttar till nästa år till ngn stad då man kan visa alla sina shopping köp varje dag som julia och ja sa, haha! eller inte, dyrt dyrt dyrt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0