SOL PÅ ÄNGARNA.



eftersom de är helt underbart väder ute så bestämde sandra och ja oss för att vi skulle gå en långsväng, vilket vi gjorde också! helt underbart va de! och ja känner mig lite bättre också. hoppas de blir ännu bättre tills ikväll, blir fest med tjejerna då! ska äta lite nu, sen duscha, byta om och fixa mig sen blir de målilla. ska hinna blogga en gång innan de hade ja tänkt. vi har förresten vunnit serien iår också med innebandyn! ja är glad för ja har ett grymt lag och grymma tränare! ska se till och vinna sista match nu också imorgon.

FÖR NÅGRA HELGER SEN.

     
    
jag, sandra jag, folk. hade träningen igår ju, gick mycket bra. efter råkade sandra och ja stå ute och prata om allt och alla i en timme. och ja hade inga vantar, smart emelie! henne tycker ja om iallafall, min sexigaochsnyggabrud! hi hi. senare på kvällen sen kände ja att ja inte mådde helt hundra och självklart satt de i när ja skulle till skolan idag så beslutade att stanna hemma. har periodvis haft grym huvudverk och feber också. hoppas att de inte är långvarigt nu för ja har ju världens viktigaste helg framför mig. så typiskt! henki, pappa och ja har iallafall nyss varit ute en sväng och påvägen köpte vi lite godis. ja är knappt sugen, och då är de verkligen något som inte stämmer! ska lägga mig under filten och kolla lets dance snart. hörs imorgon! förresten, henke visste inte att de fanns ett djur som hette vandrande pinne! så dålig!!!

SOMEWHERE DEEP INSIDE.


MYSIGASTE SYSKONEN.




henki och ja har bakat lite kladdis nu. luktar sjukt gott och ja längtar efter att få hugga i! elias fick va med på några bilder också, sötisen. han ser lite intryckt ut på första bilden dock, mysigt! ikväll är de semestersvenskar, måste kolla. kolla också detta, endel kanske känner mannen i början. ja skrattade sjukt mycket iaf, klockrent!!

TVÅ FINA BILDER.



naw va fina bilder. kajsa och ja och på den andra bilden är de ja (försöker göra en seriösblick, höhö) i en skoaffär i borgholm. håller i den populära snygga gångskon! och varför är nu bilden på otroligt suddig kan man ju undra? jo de är för att kajsa inte kan hålla mobilen stilla för hon skrattar så sjukt mycket. ölandminne asså! en andra chans nu <3

MINA SÖTA SMÅ STRUMPOR.


(nej min högerfot är inte två cm längre, bara ser ut som de.) dom sista dagarna har iallafall varit mycket bra och hoppas de fortsätter så här nu. de skulle göra mig så sjukt glad! måste springa nu, ska byta om och sen blir de innebandyträning. sen håller ja tummarna för min kväll, upp till bevis! förresten, elias kryper nu. hihi

KANON FREDAG.



j och ja va i oskarshamn idag. blev en lyckad dag på stan och ja hittade lite smått. dock inget man har på sig till vardags just nu, får bli till metro. satt och fikade någon timme och ja hade fullt upp och läsa om bella, tyckte synd om josse. hem och fixade oss lite sen framåt nio gick vi till nattinnebandyn. blev inte att kolla länge utan ett lag hade dragit sig ur så jag, anna, johansson, jennifer, elin och lundin va snälla och ställde upp! vårat namn blev vi vågade! och därmed va vi bäst! förlorade alla matcher men ändå, himla roligt va de och många skratt fick vi oss! anna och ja blev mobbade av en kille också, läskig va han. och därmed hade vi koll på han heela kvällen :s hahah! himla rolig kväll va de och ja hade väldigt roligt med mitt kanon lag, alla andra och spec. anna och johansson! finns mer och läsa hos anna !

MIN TORSDAG.

har varit en snabbis i sporthallen idag. sen har ja gjort min kära bror sällskap på golvet. och duschat och fixat lite. har mycket gör ja om dagarna egentligen? inte mycket. mitt lag har match sen ikväll i vetland, hoppas verkligen vi vinner. finns inte så mycket mer och säga, ja sitter bara och väntar på bättre tider känns de som. men dom kommer.. snart! ja har fint sällskap om kvällarna iaf på (mp). i like!

LUCIA 2008.


tycker den här bilden är fin. halva ja lyser. och så himla mysigt de va, och att bli vald till lucia då. ja har rätt till att va mycket stolt! de ska bli roligt och se vem ja får lämnaöver kronan till i år. imorgon har ja innebandymatch förresten, i vetlanda. jag ska göra mitt yttersta!

SYSKONKÄRLEK.


både henke och ja är hur glada som helst. vi ska bli brunisar så de smäller om de om few months. en vecka i solen med morföräldrarna. perfekt till skolavslutning m.m

<3

HELSINGBORG-RÅÅ-VEN.



jag längtar till sommaren. mitt paradis i skåne!

16 FEBRUARI.

     
ett halvt år har dom varit tillsammans idag. fattar de inte, mina små tutterduvor! är väldigt glad för eran skull ska ni veta. annars idag har ja tränat. tycker om mitt lag ska ja också tillägga! men lär inte bli samma nästa år (ledsenmin). min kväll har varit super och är fortfarande. :D

MIN SÖNDAG.

spelade innebandymatch, vinst med 8-2 mot västervik. hem och äta lax (love) sen fick ja ett sms från släntstigen att ja skulle komma. fika där med lite andra som hade kommit med fyrhjulingarna. bra dag helt enkelt!


ALLA HJÄRTANS DAG.

detta år blev de inget blomsterbud till min dörr utan tidningshälsning istället. pengar och hjärtan är inte fel heller. men de fattas ändå något.. och för er som undrar så fortsätter min nacke göra ont. kan inte kolla ner på golvet änns. och ja har match imorgon, börjar fundera på hur detta ska gå. mormor va här förut och masserade mig hur länge som helst men de blir inte bättre. eller jo, innan kunde ja inte kolla åt något håll nu är de bara att ja inte kan kolla neråt. ska duscha nu och pyssla om mig själv lite extra! trottsallt alla hjärtans dag.  hoppas ni får en underbart mysig dag!


FJÄLLEN 2009.



FREDAG DEN TRETTONDE.

vilken dag! hade matte prov. pågränsen till nackspärr. aj! och för ett tag sen blev en kille påkörd i samhället. vi bor mittmitt inne i centrum om man nu får säga så och han blev påkörd här utanför. full som bara den gående mitt på vägen. och de värsta av allt, bilisten körde iväg. hoppas den/dom sover gott inatt och hoppas innerligt att den/dom kommer ha väldigt ont i hjärtat av att smita från en olycksplats. de bubblar inom mig! så himla läskigt de va och se en kille bara ligga där på vägen innan. om inte ja kommer drömma om detta ikväll så är de ju sjukt.
hoppas morgondagen blir bättre iallafall!

090212.

innan ja skulla sova igår, allså kvart över nio; (ser att min fina syslöjdspåse syns med)

idag va ja lite klantig i skolan, lyckades ramla i snön. j och ja stog sedan på samma ställe och höll om varandra (?) och trampade av skratt i ett antal minuter. sjukt! hade soprov idag också ju. har aldrig stressat igenom ett soprov så mycket som ja gjorde. hann knappt med och ja tror tyvärr att de lär synas på resultatet. ska träna nu, johansson är här om några minuter och ja har inte bytt om än. fast hon brukar få vänta varje gång så no problems!


ONSDAG.


jag spyr så sjukt mycket på prov! orkar verkligen inte gå upp och sätta mig helt isolerad på rummet och lägga huvudet i världens tråkigaste bok. känns inte alls lockande. ja är en sån människa som glömmer allt som händer i skolan om dagarna, så ja har inte så mycket och berätta. men om ja inte kommer ihåg något så måste de ju betyda att de inte hände något roligt? lågiskt. men de är snart lov ju. ska bli helt underbart! måste hitta på massa roliga saker och göra, förslag någon?


19.59.

ja är tröttare än vanligt nu. kan de bero på att ja har suttit och pluggat so kväll? ja menar de är ja ju inte direkt van vid om man säger så. sen kom mamma och elias och störde mig och de blev istället att vi la oss i mammas säng och sjöng massa sånger ur gamla sångböcker som ja älskade när ja va liten. + att vi tog massa fula kort på oss tre! kanske lite väl förbjudna att lägga ut här, men får se sen när ja har lagt in dom på datan. ska sticka lite sen faktiskt, har börjat på en grymt mysig halsduk. sen vid nio är de aa. en bättre bloggdag väntar imorgon mina vänner!

090209.

idag;

shit, upptäckte nu hur lustiga bilderna blev. dåligt skärpa eller ja skyller på min kära bror istället! har varit och tränat idag. femmiljonertrehundratusen personen va visst sjuka så de blev som de blev. men riktigt roligt ändå och kanon gick de också (y) sandra va dock inte med så de betyder att de kunde varit ännu roligare. nu ska ja äta finger, banan och iskall mjölk. hinns inget bättre efter en träning !


NYTT.


efter allt tjat om mina fula men älskade skor så tog ja mig i kragen igår och köpte ett par nya, helt rena och enkla svarta converse. nu återstår de bara och se om ja trivs i dom, vilket ja hoppas ja gör! sjukt att marie inte gick vidare i mfestivalen igår. helt klart va hon och alcazar dom som va bäst. för mig ska en perfekt melodifestivalslåt vara en ren svensk schager låt och inget annat !

ÖVER FÖRVÄNTNINGARNA.


frida rosie och amanda


galet fina!

kajsi <3

haha, vi va galna vissa stunder!

lite senare kom sandra,

vilket resulterade i att de blev ännu mer yeahyeah. hon och ja asså :)

kvällen blev över förväntningarna enligt många skulle ja tro. hade faktiskt himla kul med väldigt fina vänner!
åkte hem runt tjugo i två då ja somna i bilen. va grymt trött och hann inte lägga mig på kudden innan ja sov kanske man kan säga. väcktes tidigt idag för resa till kalmar. men upptäckte snabbt att ja inte mådde speciellt bra. men vi åkte ändå och de blev en heldel handlat förengångsskull!

INGEN VANLIG DAG.

för philip fyller faktiskt år! de firar vi genom att åka till vrum ikväll för en brakfest som dom säger.. och justde, nu finns facebook i min värld också! rosie hjälpte mig för någon dag sen. ingen va gladare än ja för tillfället, men nu börjar ja fundera på va man egentligen gör där? ska ta och fixa mig lite nu sen runt tio i nio går bilen. funderar på om ja ska dra mig till johansson innan men kom på att  bilen inte är hemma nu och inte vill ja gå i snöplasket heller. funder på att ta med mig kameran, så kanske, väldigt liten chans.

EN SNABBIS.

hade tre lektioner idag. en vanlig torsdag har vi sex lektioner, så skapligt mycket håla :Å tränade inte idag pga av benhinnorna, istället satt ja på lektaren och dumförklarade sandra ganska ofta kändes de som. så himla go hon är asså! har ätit en god kvällsmat nu, gröt och mörka mackor med ost och gurka. tog och slängde en blick på engelska läxan också, men inte allt för länge. ja orkar verkligen inte! imorgon kommer de bli stressistressi. efter skolan måste ja fixa lite saker, sen blir de virserum. får se var vi hamnar!


090204.


kom nyss hem från ica, köpte lite godis och batteri (helt vanliga batteri till en helt vanlig laddare). blev jättelite godis till morgondagen, nationella tre timmar så va tvungen och ha med mig lite gott kände ja. sen får ja väl ta och köpa någon dricka i kafeterian också. ikväll är de semstersvenskar ju, johanna ska va med. enbart därför ja kollar! sen ska ja gå och lägga mig direkt, läsa lite engelska och kemi sen bums sova. kan bli en himla bra helg nu också om allt går som planerat, vilket ja hoppas.

DE STAVAS RÖTT.

hejochhå mitt liv. min dag började ju bra, bussen körde förbi busshållplatsen, eller ja får egentligen skylla mig själv, eftersom ja inte va där, utan cirkus 10 meter ifrån då ja kom gående. men vadå såg han mig inte? men som tur va så va de någon fin själ i bussen som ropade stanna, så ja kom med ändå. och ännu något som är så himla mysigt, har troligtvis fått benhinninflamation eller va de nu heter. håller alla mina tummar att de ska re sig fort så ja slipper de.
nu väntar tvn, melon, mackor och oboy på mig! och imorgon har vi nationellaprov förresten, svenska i 80 min.

ska göra intressantare inlägg imorgon, lovar! för alla ni som läser ;)

FÖRSTA FEBRUARI.

sov inte lika länge som ja trodde ja skulle göra idag. runt halv tio kanske. åt en fin frukost och la 20 min i sporthallen sedan. hem och duscha en snabbis och iväg till törnvalls för att kolla soffa. längtar till ja kollar tv i en snygg, fräsch och ny soffa! bondebröllopet va ja så himla fint också, spelar ingen roll om ja satt i ny eller gammal soffa då, helt otroligt vackert. jag ska nu bädda ner mig i soffan lite till och kolla om ja hittar ngt intressant på tvn.


RSS 2.0