mummmma.

  
(klicka)

henkitröjan - löve!

natt hos johansson.


jag och gullungen

jossisen


slänger in lite bilder sen en kanonhelg med josse. nu måste ja skynda mig, ska på fotboll med josse i järnforsen.

hoho.

kolla min gubbe ovan. han får va där några dagar, tycker han är riktigt cool, haha!
ska sova nu hade ja tänkt mig, tänkte bara upplysa er om gubben


de känns rätt
hjärta

dums.

kollade innebandysäsongen nyss på ibk. blir innebandy med 95 och 94 i år. jaja, de går väl. eller ja, ja vet inte hur de blir. ingen tränare har vi? haha, de kan sluta bättre. den 22 börjar de och sen 21 börjar andra avenyn också. hihi, oh!
slänger in en bild på lilla mig. samma dag som skolfotot tror ja? tyvärr. saknar min långa lugg sjukt mkt. usch!

apropå en annan sak, mina jeans ja har på bilden, från cubus. 199kr. oh, ja älskar dom, använder dom hela tiden! 


underbart med helg.

eftersom mamma tyckte att ja skulle va hemma idag igen, så blev de och va de. och morgonen började bra- tomtegröt!
i helgen nu ska ja umgås med josse är de bestämt. har inte planer efter de, men vi hittar nog på ngt skulle ja tro


tycker om dig

wow

 
josses mobilbilder hittade ja på hennes blogg nu :) haha!

och för er som absolut inte har ngt och göra så kan ni ju kika in på en sida. http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3I1S7DGE0NPHUPLJ
min lillebror henriks gudfars hus. wow säger ja. pappa ringde och tyckte ja skulle kolla in de. haha
finns typ 40 bilder eller ngt så har man tråkigt kolla.

annars så snuvar ja mkt fortfarande men pappa ringde och berättade fina nyheter :)

sjuklingen.

inatt har de inte varit världens bästa natt vill ja lova. blev ännu sjukare under natten. så mamma kom tillome upp och kollade så ja levde. hostahostahosta säger ja bara. och så bestämde ja att ja skulle kolla mcleods också vid tolv tiden men inte. har sovit hela dagen så undra hur de blir och somna ikväll?


kajsa i huset.

följde med kajsa till stallet idag. och självklart började de spöregna när vi skulle cykla hem. haha, men de va kul faktiskt! sen tog vi på oss meckarkläderna och drog oss ut till smea och tvättade våra nya cyklar.
tog lite helsingborgstee nu och macka och rån och nu sitter kajsa i min soffa och läser tidning. undra va hon läser om? haha!!!!!


nu finns de inget och förlora

haha.

funderar på att byta blogg namn till desperatblogg.se istället? okej, de va ett skämt, men kan man bli annat?
men ikväll har ja och kajsa varit och köpt nya cyklar. haha, så sjukt roligt! så imorgon ska vi på med meckarkläderna och slipa.

du har förstört allt nu

ja är stark.



<3

:'(



grattis emelie.

  • skola
  • "tapetsera"
  • äta
  • plugga
  • sakna


lång lugg, långa lugg, långa lugg. bokstavligen, röv. värsta beslutet i hela mitt liv. tänkt va ja har sparat på min älskade lugg, den va så blond och fin ju, haha.
glasögon, indiska 39:-


sant.

man måste lära känna personer fullt ut innan man vet va dom går för!
va bara de. annars har ja tillbringat många timmar idag med både josse och kajsa. tur att de inte är som de va förr. fjortisar <3 <3
HAHA! älska!


blondinen själv skriver.

hm, ja är så lättlurad. josse och philip grundlurade mig om en känslosam sak! haha. iallafall så lever ja! dom får väl igen så såning om. men ja blev rädd. eller glad, har nog aldrig blivit så glad tror ja, men ändå galet nervös, rädd och ledsen, haha! fast ja lever ju som sagt!

henke, mamma, elias och ja kolla jönssonligan förut och pratade med kajsa i telen också. josse ringde nyss, haha. jadu!
blir att gå upp tidigt imorgon för att åka med kajsa till oskarshamn.

härlig torsdag.

och vet ni? springturen gick toppen. ja har inte sprungit på hela sommaren och nu skulle ja ut och springa en bra bit så där. mamma blev chockad att ja inte vände, haha! va helt underbart och springa där vid ängarna i solen. väl framme stretchade ja medans kajsa red. sen red ju självklart ja också då. och ja vet allt som tillhör ett stall nu. nu mkt mat de ska va och allt. när ja sa till kajsa att: de är väl 1,1,2,4 va? haha, då fick hon sig ett gott skratt för precis rätt va de!
sen tog vi en sväng i mörlunda nu på kvällen också och pratade lite. <3
imorgon ska ja t hultsfred med mamma och elias efter skolan för att fixa kortet sen blir de en sväng till j och p. sen lördag åker ja och k till ohamn och sover till söndag. söndag kväll väntas med josse framför tvn. bra helg!

de är nu man märker vilka man kan kalla vänner och vilka man inte kan göra de me.
j och k <3

tisdag, onsdag och torsdag.

nu ska ja berätta lite om mina sista dagar hade ja tänkte. i tisdags va va kajsa och ja på speedway. och god mat hade dom på vipen får ja lov och säga! regnade gjorde de med, men vi gick med nalle puh paraply så ingen skada skedde på oss inte. och igår så va de hem och äta åka till kajsa och vi fortsatte till sundbergs för att köpa tre st vinebröd och tre st munkar och kex och dricka. vilket gick bra. men när vi kom ut så ösregnade de, så kajsa sprang in och köpte 3 ica påsar så vi kunde täcka fikan och lite annat och sadlarna. sen när hon kom ut sprang hon in och hämtade 3 små gratis påsar. och när hon kom ut igen kom vi på att vi behövde 2 till. haha, vi skrattade måste ja säga! vi fortsatte vår lilla resa vidare och slut målet va stallet. kajsa har häst förstår ni. en stor varelse! och när vi cyklade där på den söta lilla vägen bredvid ängarna så såg vi att de fanns en nertrampad slätt mitt ut i solen. så vi tog fikan och trippade dit. där satt vi och fikade i solen och de va riktigt riktigt härligt! och i stallet sen gjorde vi allt som man brukar göra i ett stall. haha! sen så red kajsa och ja cyklade en lång runda! hon galoperade upp för backarna och ja cyklade som en dåre, så de va jättebra motion! och till de bästa, ja red!!! sen kom ja hem runt nio på kvällen och då blev de duschen och ja lovar er. ja somnade hemskt nyduschad och fräsch väldigt fort! sen nu så ska ja ta och springa till stallet! fatta, springa! kajsa är redan där så ska ta och kolla förbi en sväng. sen springa hem också, haha! och ja lovar, de är en bit. men de klarar vältränade ja.


kallur.

oj. såg nyss bilderna från semin för sanna. seriöst, ja började gråta. varför vet ja verkligen inte. men allt bara tog slut för henne där. för den bästa! de va så lustigt. oh, ja tycker så synd om henne. men.. hon.. hon.. är verkligen den bästa i sverige! lätt. älskar na!

åh, friidrott de är verkligen så sjukt roligt. de skulle ja verkligen vilja börja me, visst ja är inte så sjukt bra, men ja är inte sämst precis. ja skulle ha en chans med lite träning och så. då skulle de bli grejer de. finns friidrott i ohamn, men tror inte ja skulle orka att.


första skolmåndagen.

nu har den första riktiga veckan börjat i skolan. och hur ska ja orka med detta år? men ja ska nog fixa de! halv jobbig dag tycker ja, inte överdrivet jobbigt! sista lektionen, hk, gjorde vi fruktsallad med glass. då njuter man av livet.
har inte så mkt mer att säga er kära vänner. är sugen på att ut och springa, haha. de är sant! men ja ska nog hålla mig inne ändå tror ja. innebandyn börjar ju snart. åhåhåhåh<3 ja ryser av tanken bara. att få vara mer josse varje kväll och varje helg i sporthallen, kan ju inte bli bättre. vilken sport asså! wow!
bara de blir lag för oss annars tar ja nog och paddlar till vrum eller ngt.


röda är vi. snygg färg ju!! emma (överlycklig), sandra och ja.

gratismakeup.

klicka på länken nedan och bli medlem! samla poäng och vinna presentkort på kicks. gratis!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=88030

osdag.

godmorgon. idag blev de en sen morgon vill ja lova. såg nyss kallur som kom delad etta? fast dom sa tvåa men hon hade samma tid som ettan så ta de som ni vill. sen senare idag så är de holm och thörnblad som man inte får missa. här är en bra sida med alla tider för os, http://www.friidrott.se/ovrigt/tidsprogram/os08swetp.aspx. ska ta mig ngt gott och äta nu sen väntar duschen.

drömma.

drömma är aldrig fel. och ja vill inget annat än att min dröm ska gå i uppfyllelse! haha, ja drömmer om en mobiltelefon. va har man för drömmar nu egentligen? eller dröm och dröm är de väl kanske inte, men visst skulle ja inte säga nej till en iphone 3g! de skulle ja vilja ha nu, men mamma är inte lika glad åt de. har faktiskt aldrig haft en riktigt mobil. så ja tycker ja är värd en nu, haha! ja har faktiskt en pappa som inte bor i samma hus som ja måste hålla kontakten med. och de ända sättet är då en mobiltelfon, när ja inte är hos han då.  jaja, mamma är bestämd så ja får nog fortsätta drömma.. tänk om man kunde skita lite pengar :)

sjukling.

hellou. igår kväll va ja duktig barnvakt till elias. som ni ser på bilden. och josse hjälpte mig lite också faktiskt! sen åkte vi hem till josse och ja sov där och snabbt till nutiden, nu ja är sjuk! så blir att ligga uppe på rummet i soffan hela dagen. jättekul! hoppas bara de går över till skolan på måndag, för de sista ja vill är att vara sjuk i skolan! ja kommer nog in och skriver lite ikväll, så kika in då istället!




första skoldagen.

de började med att bussen inte kom idag på morgonen. och alla sjuor va ganska nervösa och saken gjorde de inte bättre, haha! sen kom en liten minibuss till oss som stog där så de blev bara att sitta i varandras knä och stå! men kajsa och ja hade de bra! och ja måste erkänna att denna dag har varit riktigt okej. riktigt bra! ja tkr om skolan! eller där överdrev ja, men skönt och va tillbaka och träffa alla som man inte sätt på lovet. bla lollo! dåligt att vi inte träffats asså. och nu ska vi inte va dom vanliga grupperna heller. så nu blir de inga lektioner med lollo, liza, anna. de suger!!! ja är verkligen besviken. riktigt besviken asså!
ikväll blir de josse!

sommar 08

sammanfattning av sommaren 2008

gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för? yesbox.
dog någon som stod dig nära? nej!
vilka länder besökte du? danmark och tyskland.
är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009? jodå, mkt. bla sol!
vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas? inget datum som ja minns precis så. tyvärr.

största misstaget? att ja inte tog myggspray första dagen på jobbet!!!!
har du varit sjuk eller skadat dig? yes, min mage har krånglat en heldel.

bästa köpet? ojdå, men min linköpingsköp gör mig glad!

vad spenderade du mest pengar på? kläder skulle ja tro.
gjorde någonting dig riktigt glad? jadå.
vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008? haha, om ja ska va ärlig, INGEN! :)
va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? olika, både gladare och deppigare.
vad önskar du att du gjort mer? njutit verkligen.
vad önskar du att du gjort mindre? suttit vid datan?
hur tillbringade du midsommarafton? med fyllejosse.
blev du kär i sommar? njea
favoritprogram på tvprogram? mcleods lätt! och american idol och so you think you can dance. haha! nattprogram<3
boken du läste i sommar? ingen. men mycket tidningar.
största musikaliska upptäckten? när elias kör opera.
något du önskade och fick? hm, fick ja säkert.
något du önskade dig men inte fick? mycket sol
vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? va i göteborg tror ja?
finns det något som skulle gjort din sommar bättre? massa.
hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008? haha, myskläder verkligen.
vad fick dig att må bra? eh, vet inte. finns väl en del.
vem/vad saknade du? pappa, och andra vänner som man inte träffar så ofta. och min solbränna.


linköping.



vilket ego man är, bara bilder på sig själv. men fick inga bilder av josse på henne själv. vi åkte tåg från hfred efter nio på morgonen och kom till hfred vid sju tiden på kvällen. så de blev en heldag! själv sprang ja runt med en vattenflaska och de va ett bra val. för vatten behöver man mkt av om de blir många omklädningsrumsbesök. och hittade allt ja ville, skolväska, skor, linne, kofta, underkläder och lite smått och gott. många påsar blev de kan ja lova. testade många söta långa stickade koftor, men de va för dyrt för mig just då. får bli lite senare.
och till något helt annat, ja ska på gpt iår! vilken upplevelse!


Hej.

Hej. nu är man här igen, blogg.se. hade en devoteblogg tidigare men den krånglade hela tiden och ja kunde bara gå in där en gång om dagen i två minuter ungefär. och då hinner man inte med och göra så mycket så ja sa hejdå. så grymt jobbigt och irriterande va de. nu lär ja stanna här tills ja lägger av och blogga på riktigt. men ja hoppas faktiskt att de är ett tag till de ögonblicket kommer.

och nu väntar ja på att mcleods döttrar ska börja. fattar inte hur ja ska klara mig utan de när skolan börjar? måste kolla upp om de går och se på datan, hoppas! vi hörs senare, då ja berättar om min gårdag.


RSS 2.0